top of page
Search

Lazerat Fotona – Dimensionet e reja ne Dermatologji dhe Mjekesi Estetike


Përdorimi i Lazerave i ka fillimet që në vitin 1951, por sot gama e aplikimit të tyre është zgjeruar shumë dhe perfeksionuar. Aplikimet per trajtime mjekësore të ndryshme po gjejnë përdorim masiv dhe vecanërisht aplikimet e Lazerave elitar Fotona po sjellin risi të shumta në trajtimet mjekësore.

Po kush janë disa nga risitë në aplikimin e Lazerave Fotona në dermatologji dhe mjekësi estetike dhe si realizohen këto trajtime:


1. Trajtimi i Mykut të Thonjve - Onychomycosis.

2. Trajtimi dhe Regjenerimi vaginal dhe inkontinenca urinare

3. Trajtimi i cikatriceve të ndryshme dhe shenjave post akne

4. Trajtimi i rrudhave, poreve të dilatuar

5. Regjenerimi i buzëve dhe efekti mbushësh Liplaser

6. Trajtimi i strieve

7. Trajtimi i Apnoes - gërrhitjes

8. Trajtimi i Alopecisë

9. Trajtimet kirurgjikale me lazer të lezioneve të ndyshme si nevus dermal, nevus verrukoz, fibroma, lipoma etj.

10. Trajtimet rigjeneruese lifting të lëkures së fytyrës, dekoltesë e duarve

11. Trajtimi i njollave kafe, melasmave, lentigo solare e aktinike

12. Trajtimi i kapilareve, teleangioektazise, trajtimi i rozaceas

13. Trajtimi i aknes aktive

14. Trajtimi i ksantelasmave

15. Rimodelimi i trupit

16. Epilimi me lazer


Pra nëpërmjet një kualifikimi të thelluar në lëndën e Dermatologjisë dhe Mjekësisë - Mjeku realizon trajtimin e patologjisë nëpërmjet lazerave Fotona. Një mjek i kualifikuar mirë dhe me eksperience në fushë mund të shmang të gjitha efektet anësore të mundshme gjatë procedurave.445 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page