top of page

16 vite shkËlqim nË trupin tuaj

Dermatologji e Përgjithshme

Dermatoskopi

Cryoterapi

UVB

 

 

(Narrow Band)

Llampë Wood-i

Trajtimi i

 

Hiperhydrosis

Trajtim i Akneve

Alergji

Ekzema

Psoriazis

Rozacea

Reduktim i Scar

dhe Keloideve

Kanceri i Lëkurës

(Melanoma)

Vitiligo

Veruke

Rënie dhe

 

Cregullim i

 

Flokëve dhe

 

Thonjve

bottom of page