top of page

Ekipi i A-Derma

Të trajnuar brenda dhe jashte vendit, profesionistë e të kualifikuar, mikprites dhe të apasionuar për atë  cfarë bëjmë. Me mbi 50 vite eksperiencë të kombinuar, ne jemi këtu për t'ju përgjigjur cdo pyetje që ju 

keni dhe përdorur aparaturat më të avancuara në lëkurën tuaj.

Dr. Monika Fida PhD

CEO & Dermatologe

 • Facebook
 • LinkedIn

Dr. Laerta Pupa

Alergologe - Mjeke e Mjekesise Estetike

 • LinkedIn

Dr. Ritjana Malaj

Dermatologe- Mjeke e Mjekesise Estetike

  Dr. Ritjana Malaj.jpeg

  Paula Marku

  Estetiste

   Paula Marku - Estetiste _ Klinika Dermat

   Dr. Ketjona Hajdini

   Mjeke-

    Ketjona Hajdini - Estetiste _ Klinika De
     Klinika A-Derma - Dr. Monika Fida - Ekza
     bottom of page