top of page

Aparat Cryoterapie

Cyrotherapi _ A Derma Klinika Dermatolog

A-Derma është klinikë dermatologjike lider në Shqipëri, që prej 2004.

(Aplikimi i Azotit të Lëngshëm)

Cryoterapia është aplikimi i Azotit të lëngshëm në lëkurë (i ruajtur në temperatura shumë të ulëta deri në  -170 gradë C), që përdoret prej shume vitesh në trajtimin e disa sëmundjeve.

1.  Përdoret në trajtimin e elementeve virusal në lëkurë si: Veruke Vulgaris (Iriqet, Lythat), Condiloma Acuminata, Mollusk Contagioz.

2.  Trajton diskeratozat në lëkurë dhe në disa raste dhe Karcinomën Bazoqelizore.

3.  Nëpërmjet Cryoterapisë mund të trajtohen gjithashtu edhe Kallot.  Kjo është një proçedurë jo shumë e dhimbshme dhe rezultatet e trajtimit mund të arrihen me një seancë ose disa. Aplikohet në të gjitha grupmoshat si fëmijët ashtu dhe adultet e moshat e treta.

bottom of page