top of page

16 vite shkelqim ne trupin tuaj

Estetikë

Peeling Kimik

Fillers

Microdermoabrazion

Mesoterapy

Trajtime te Fytyres

Trajtime Estetike me

 

 

Aparaturen Comby 8

(Muster dhe Dickson)

Trajtimet e Pigmentit

Trajtim me Lazer

NdYAG

Trajtim me Laser

 

 

Erbium (PSO2)

Produkte per Perkujdesje

 

 

te Lekures

NdYAG:

- Epilim

- Venat e Holla

- Teleangioektazi

- Tattoo

- Angioma Stellare

- Spiderveine

Erbium:

- Rigjenerim të Fytyrës (PSO2)

- Heqje Fibromash

- Milia

- Condiloma

- Veruke

- Keloide

- Melasma

- Xantelasma

bottom of page