A Derma logo.png

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

STAF I KUALIFIKUAR

Te trajnuar brenda dhe jashtë vendit, profesionistë e të kualifikuar, mikpritës dhe të apasionuar për atë cfarë bëjmë.

Ruajtje e privatËsisË

Ne duam të ndiheni sa më  mirë tek ADerma dhe e marrim shumë seriozisht ruajtjen e informacionit për pacientët tonë.

MIKPRITËS

Nëpërmjet telefonit ose në klinikë, ne jemi të hapur të dëgjojmë cdo kërkese dermatologjike.