top of page

Aparat UVB (Narrow Band) 311 nm

Trajtim UVB _ A Derma Klinika Dermatolog

Trajton me efikasitet te larte crregullimet e pigmentit dhe Vitilingon si dhe disa forma te Ekzemes dhe Psoriazes te cilat jane rezistente ndaj mjekimeve te tjera.

bottom of page