top of page

Aparatura Laser Fotona SP Dynamis

Trajtime Laser _ A Derma Klinika Dermato

Lazerat e aplikuar pranë Klinikes A-DERMA janë Lazera Fotona dhe IPL. Fotona është një kompani  Lider pioner  në cilësinë e prodhimit të Lazerave në mbarë botën. Aplikimi i këtyre aparaturave shumë të avancuara kryhet nga mjekë të specializuar dhe të pajisur me çertifikata trajnimi për këto aparatura pranë qendrave më të mira të aplikimit të Lazerave si: Harvard (USA), Instituti IDI Rome (Itali), Akademia e Lazerave Fotona- Ljubljane (Slloveni).

Lazeri NdYAG 1069nm: Realizon proçedurat e mëposhtme:

1. Epilim të qimeve,

2. Trajtim të teleangioektazive dhe venave varikoze (enë gjaku të zgjeruara në lëkurë),

3. Trajtim i Hemangiomave,

4. Trajtim i akneve inflamatore,

5. Trajtim i onychomycosis (mykut të thoit).

bottom of page