top of page

Trajtim me Laser Erbium (PSO2)

Lazeri Erbium-Kirurgjikal 2940nm: Realizon proçedurat e mëposhtme:

Trajtim kirurgjikal (duke mos lënë cikatrice) të tërë elementëve beninj në lëkure si:

-  Fibroma,

-  Nevuse (Nishane),

-  Ciste të ndryshëm,

-  Milia,

-  Keloide e cikatrice postoperatore etj.

Nëpërmjet aparaturës Laser Fotona SP Dynamis realizohet një nga proçedurat dermo-estetike më të suksesshme sot në botë për trajtimin e rrudhave në lëkurë,  të hiperpigmentimeve, cikatriceve post-akne dhe regjenerimit total të lëkurës në mënyrë të fraxionuar: Face Rejuvination Fraxional Laser!

bottom of page