top of page

15 vite shkelqim ne trupin tuaj

Dermatologji

 

E Pergjithshme

Lexo me shume

Estetike

Lexo me shume

Peeling Kimik

Lexo me shume

Botox

Lexo me shume

Trajtimi i

 

Hiperhydrosis

Lexo me shume

Dermatoskopi

Lexo me shume

Cryoterapi

Lexo me shume

UVB (Narrow Band)

Lexo me shume

Llampe Wood-i

Lexo me shume

Fillers

Lexo me shume

Trajtimet e 

Pigmentit

Lexo me shume

Trajtim me Laser

 

 

NdYAG

Lexo me shume

Trajtim me Laser

 

 

Erbium (PSO2)

Lexo me shume

Produkte per

Perkujdesje te Lekures

Lexo me shume

Microdermoabrazion

Lexo me shume

Mesoterapy

Lexo me shume

Trajtime te Fytyres

Lexo me shume

Trajtime Estetike Me

Aparaturen Comby 8

(Muster & Dickson)

Lexo me shume

Reduktim i Scar

dhe Keloideve

Lexo me shume

Kanceri i Lekures

 

 

(Melanoma)

Lexo me shume

Vitiligo

Lexo me shume

Veruke

Lexo me shume

Renie dhe Crregullim

i Flokeve dhe Thonjve

Lexo me shume

Trajtim i Akneve

Lexo me shume

Alergji

Lexo me shume

Ekzema

Lexo me shume

Psoriazis

Lexo me shume

Rozacea

Lexo me shume
bottom of page