top of page
Cryotherapi

Cryotherapi

Është aplikimi i azotit të lëngshëm në lëkurë (i ruajtur në temperatura shumë të ulëta deri në -170° C) që përdoret prej shumë vitesh në trajtimin e disa sëmundjeve.

Dermatoskopi

Dermatoskopi

Dermatoskopia është një metodë shumë e avancuar për diagnostikimin e hershëm të Kancerit të Lëkurës. Imazhet e Dermatoskopisë mund të maten, analizohen dhe ruhen në sistemin e të dhënave.

Hyperhidrosis

Hyperhidrosis

Trajtimi i djersitjes së shtuar në duar, këmbë dhe sqetulla, nëpërmjet procedurave jo-invazive.

Trajtim UVB

Trajtim UVB

Aparat UVB (Narrow Band) 311nm Trajton me efikasitet të lartë crregullimet e pigmentit dhe Vitiligon, si dhe disa forma të Ekzemës dhe Psoriazës të cilat janë rezistente ndaj mjekimeve të tjera.

Dermoabrasion

Dermoabrasion

Mikrodermoabrazioni është një procedurë dermo-estetike që përdoret gjerësisht sot në botë, e cila realizon: - Eksfolimin e shtresave sipërfaqësore të lëkurës (eleminon qelizat e vdekura duke ju lënë vend qelizave të reja) -Trajton dhe përmirëson gjëndjen e lëkurës pas ekspozimit të shtuar në diell ose përdorimit të solarëve.

Llampë Woodi

Llampë Woodi

Me anë të këtij ekzaminimi realizohet diagnostikimi i pathollogjive në lëkurë si p.sh: Mykut të lëkurës, Erythrasma, Çrregullime të ndryshme të pigmentit, dhe Vitiligo.

Trajtime Fytyre

Trajtime Fytyre

Trajtim i fytyrës me aparat Comby 8.

Trajtime me Laser

Trajtime me Laser

Rigjenerim te Fytyres, Heqje Fibromash, Milia, Condiloma, Tattoo, etj.

Media

Klinika Dermatologjike Lider në Shqipëri

A-Derma është një ndër klinikat e para dermatologjike në Tiranë. E krijuar në fillim të viteve 2000, misioni i A-Derma është që të ndihmoj cdo njeri që të ketë një fytyrë dhe trup të shëndetshëm. Duke investuar në trajnimin e stafit dhe inovacion, klinika A-Derma është shndërruar në lider në fushën e dermatologjisë për shtetasit Shqiptar dhe të huaj. 

Klinika A-Derma - Dr. Monika Fida - Kons

SHËRBIMET KRYESORE

Trajtime me Lazer

Lazer NdYAG dhe Erbium (PSO2)

Dermatoskopi

Një nga proçedurat që realizon diagnostikimin e llojeve të ndryshëm të kancerit në lëkurë.

Trajtime të Fytyrës

Trajtimet dermoestetikë kryhen nëpërmjet aparaturës Comby 8, një nga aparaturat më profesionale në fushën e estetikës.

Hyperhidrosis

Pranë klinikës A-Derma kryhet dhe trajtimi i djersitjes së shtuar në duar, këmbë dhe sqetulla, nëpërmjet procedurave jo-invazive.

Llampë Woodi

Me anë të këtij ekzaminimi realizohet diagnostikimi i pathollogjive të ndryshme në lëkurë.

Dermoabrasion

Microdermoabrazioni është një proçedurë dermo-estetike që përdoret gjerësisht sot në botë.

50+

Vite Eksperiencë

2000+

100+

10+

Klientë të lumtur

Certifikime dhe trajnime

Ekipi i A-Derma

Doktorët tanë

Prof. Asociuar Monika Fida.png
Prof Asociuar
Dr. Monika Fida

Dermatologe & CEO

Dr. Oljeda Kacani.jpg
Dr. Oljeda Kacani

Dermatologe

Dr. Alesja Palaj.jpeg
Dr. Alesja Palaj

Dermatologe

  • Instagram
  • LinkedIn
Estetiste          Paula Marku.jpeg
Paula Marku
Estetiste
Dr. Ina Sotiri.jpg
Dr. Ina Sotiri
 

Rekomandime nga klientët

I am fully recommending clinic A-Derma and excellent Dr Monika Fida. She has been very helpful to a few members of my family and colleagues from my work. Even when I left Tirana, I contacted her from another country and she properly diagnosed the issue before the doctors in my close surrounding!

Dusanka Brguljan-Asci

Dr Monika Fida is an excellent dermatologist and human being. She has a splendid career and her clinic is of very high quality, one of the best in Tirana, offering various and modern skin examinations and treatments, with a very dedicated and professional team.

Anxhela Qirko

Mjeke e përkushtuar e kujdesshme ndaj pacientëve, dy rasteve të vështira në diagnostikim dhe të keqtrajtuara u dha një zgjidhje mjaft profesionale. Klinikë e standarteve bashkëkohore. Ju a rekomandoj të gjithëve.

Edlira Gjeka

Adresa 

Rruga Don Bosko, Ndertesa 3,

Hyrja 24, Apartamenti 6,

Tiranë, Shqipëri

Oraret e Punës

Hënë – Premte  14:00 – 21:00

Shtunë    15:00 – 20:00

 

bottom of page